Wat betekent?

Behalve het dorp is een aangaande de hoogtepunten de Zeemanskapel, fraai gelegen op ons heuvel. Van die plek plezier hebben wij we betreffende ons fantastisch uitzicht op de baai en Cap Hornu.

Transport van uw bagage van verblijfplaats naar verblijfplaats. Na elke etappe staat uw bagage klaar in de verblijfplaats.

Inbegrepen Parc du Marquenterre 2h Vergeet zeker niet eventjes te afhaken in het park, net zoals een talloze vogels tijdens hun jaarlijkse migratie tussen Scandinavië en Mauritanië. Luister aandachtig tot een informatie en adviezen over

Neem de fietsen mee, een baai over een Somme is namelijk een perfecte fietsregio. Daar zijn bijvoorbeeld heel wat veilige fietspaden en de gewest is redelijk vlak. Op Kampeerplaats een la Baie vind je behalve staplaatsen, vanzelfsprekend verder chalets en stacaravans.

Na zo’n 3 kilometer verlaten we dit pad langs het kiezelstrand. Kort lopen wij via een duingebied. Naderhand aankomen we op een rustige landweg langs ons kampeerplaats. Wij lopen via wat kleine buurtschappen.

Gevolgd via ons expeditie Onze gasten bezoeken een accommodatie en meemaken zelf ofwel de kamer rustig kan zijn, of het nuttigen echt aangenaam smaakt en hoe hulpvaardig het medewerkers is.

Voor die trektocht, wordt fietsen uitgerust betreffende 2 waterdichte fietstassen betreffende een capaciteit van 10 tot 20L ieder teneinde uw bagage te vervoeren. Vergeet niet om uw spullen in ons zachte tasje te

Het uitkijkpunt geeft ons boeiende uitleg aan een vorming over dit kustgebied, dit kiezelstrand en de vernieuwing van een kustlijn. Die locatie waar geschiedenis en natuur elkaar treffen, heeft klanten een uniek perspectief op het steeds veranderende ecosysteem.

Waarneembaar: Verlangen is je daar absoluut met zijn dat jouw niets mist gedurende je bezoek met de Baai over een Somme? Dan kan zijn er echt nieuws, want we deden alvast al dit opzoekingswerk voor je. Download je voor niets route door een Baai betreffende de Somme of de stadswandeling in Saint-Valery-sur-Somme of wandeling in Amiens.

* Rooms Right refers to the number ofwel rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Onze gebruikers prijzen die vakantiewoning met. We selecteren vakantiewoningen met de hoogste scores betreffende gebruikers over Holidu en andere aanbieders om voordeligste kwaliteit te garanderen.

Een landtong Pointe du Hourdel: dit kan zijn de ideale plaats om zeehonden te bekijken in een baai betreffende een Somme. Je kan ze van ons afstand bekijken buiten ze te storen, of beter: met een natuurgids over Qualinat.

De Baie de Somme is B&B Baai van de Somme een mooie riviermonding aan het einde van de rivier een Somme. Om de verscheidene flora en fauna met een Baie de Somme te beschermen, kan zijn dit gebied uitgeroepen tot een natuurreservaat en je kan daar ook plezier hebben aangaande de rust betreffende de natuur. Een omstreken bestaan uit duinen, moerassen, uitgestrekte vlaktes en meren. Jouw kan daar zalig wandelen en daar bestaan ontzettend heel wat diersoorten die je kan bewonderen.

Als jouw de webwinkel blijft bekijken gaan we er vanuit dat je dit echt vindt. Wij beschikken over aanvullende info welke te ontdekken kan zijn onderin in een footer. ACCOORD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *